Tack Ewa för denna underbara varelse!

Om du är ledsen så finns jag här
I mina ögon är du alltid populär
Tills döden skiljer oss åt!
 
 
Utan dig känner jag mig ensam. Jag älskar dig! 
 

Sömnpiller?

Det här med att jag inte kan sova på nätterna gör mig vansinnig. Allt jag försöker med misslyckas..
Jag släckte och la mig i sängen vid tio. Försökte somna men det gick inte. Satte på en film och tänkte att jag kanske somnar till den.. Näpp inte det heller.
Nu sätter jag på en till film och ser om det går bättre nu. Jag är ju liksom trött men kan verkligen inte somna!


All denna orättvisa.

Ååh fick en idé att åka till Tyskland med en vän typ bara fram och tillbaka. Skulle vara så kul och han ville ändå ner dit och köpa massa dricka. Men för att kunna åka dit måste man ha pengar, vilket jag inte har så gott om.. 
Det som gör mig lite lätt irriterad är att min lillasyster får pengar lite då och då för att kunna åka till Stockholm och i somras fick hon pengar till att åka till Gotland en vecka. Vad gjorde jag i somras? Ingenting! (förutom att jag åkte till Gbg med pappa men dit va Amanda också med)
 
Jag åker nästan aldrig till Stockholm, jag gör i princip ingenting som kostar pengar, ja förutom att köpa mat och såna nödvändiga grejer. 
Varför gör jag inte det? Jo för att jag måste typ betala allt själv, även fast jag sitter i samma situaion som min lillasyster och pluggar på samma nivå som hon och allt! 
Det känner jag är lite orättvist. Bara för att jag är äldre betyder väl inte det att jag har mer pengar? 
 
Nej jag lackar lite på det.. Och skulle jag fråga mamma om bidrag till att åka till Tyskland för att komma bort lite skulle jag få till svar: "Nej vi ska åka till Egypten om sju veckor." 
Ja visst det ska vi, Amanda ska också med.. Ja ni ser, låter det inte som att hon har det liiiiite bättre än jag? Jo jag misstänkte väl det. 
 
Med det sagt tänker jag försöka sova. God natt! 

Ett kort inlägg

Blir ett snabbt inlägg innan jag ska sova.
Jag måste ju bara berätta att det är stunder som denna jag saknar mest av allt när jag är "hemma" i Västerås. Är ju hos pappa i helgen i Stockholm och ikväll har jag varit hemma hos Nadja och umgåtts med henne och hennes familj.
Jag åkte dit vid åtta och så bakade vi paj och kikade på en skräckis som inte va särskilt läskig. Kom hem nu vid kvart över tolv nånting. Som jag har saknat det! Att bara kunna åka dit, känna mig som hemma och stanna så länge jag vill.

Jag saknar allt som har med Stockholm att göra, mitt liv. Det är som att jag har ett liv i Västerås och ett liv här. Men det jag saknar mest av allt är min allra bästa vän, Nadja.
Jag älskar dig mer än ord kan beskriva! <3

Sep. 22, 2012

Att man alltid får god mat när man är hos pappa! Kvällens måltid blev inbakad kassler, gott!

Nu ska jag byta kläder, gå på toaletten och börja vandra hem till Nadja. Vi ska baka ananaspaj och kolla på film. Myyyysigt!


Rubrik saknas

Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att somna på nätterna. Nej jag har inte vänt på dygnet medvetet. Det var en kväll det bara inte gick att somna så jag låg vaken till fem innan jag somnade och va trött hela dagen efter men kunde ändå inte sova den kvällen heller. Och nej det är inte att "bara lägga sig och försöka". För tro mig, det gör jag. Jag lägger mig i sängen och blundar och försöker verkligen sova och det känns som att jag ska somna också men gör det aldrig. Till slut blir jag rastlös och sätter på TVn eller datorn i hopp om att det ska göra mig tröttare, men det funkar inte heller.. 
Åååh jag blir så less på detta! 
Uppsöka läkare? Jo jag har pratat med en läkare. Men dom skriver inte ut sömnpiller av något slag och inte skickar dom remisser till öppenpsykiatrin här där jag bor nu. 
Suck, allt va så mycker lättare i Stockholm. 
 
Men men, vad ska man göra liksom? Så mycket skit som snurrar i mitt huvud nu.. 
 
Nu ska jag sätta på en film och hoppas på att jag får lite sömn i alla fall. Imorgon är det UM som gäller och sen ska jag och lillasyster åka till Stockholm. Ska bli skönt att få träffa pappa lite, det va längesen. 
Men innan jag träffar pappa ska jag och lillasyster åka och äta lunch eller fika med underbara Nadja och lilla prins Charlie. Vilket det blir spelar ingen roll, huvudsaken är att jag får träffa bästa vän igen! 
 
Älskade, saknade, underbara vän! <3

Varför finns män?

- För att en dildo inte kan klippa gräs.
 
 
Härlig dag idag med middag hos mammas "svärföräldrar".. Hur trevligt som helst! 
Imorgon är det städning på schemat och så kommer bästa lillasyster hem. Läääängtar! 
However, nu ska jag sova. Godnatt på er! 
 
 


Dessa möjligheter och problem,.

Problem uppstår lätt, men det är inte lika lätt att lösa dem. Men skam den som ger sig! 
Nu har problemet "skola" dykt upp igen. Jag är så studiemotiverad men den skolan som jag vill gå på har ingen intagning förrän i Augusti nästa år. Skit att jag inte kom på detta lite tidigare. 
Men så har jag hittat en skola i Norrköping. Vågar jag verkligen lämna allt igen? Vill jag det? 
Lägenheten här i Västerås är så underbar men samtidigt finns det möjligheter för mig i annan stad också. Ååååh vad ska jag göra? 
 
Nu ska jag kika klart på Hollywoodfruar och sen gå och lägga mig. Imorgon ska jag prata med en person som kanske kan hjälpa mig i mina val och kval. Åh vad jag saknar Nadja i dessa tider! <3
 
 

always.

Love doesn't hurt.
Loving the wrong person hurts. 
 

Crazy bitch

Imorgon ska jag göra nåt som jag kanske får ångra.. Men det vet jag ju inte om jag inte ger det en chans.
Jag ska göra nåt galet, som vanligt. Haha! Vi får se om det bär eller brister. :)

You're the one I imagine.

Även om jag hoppades och hoppas fortfarande så visste jag från dag ett att det aldrig skulle bli vi.
Men jag anade inte att det skulle bli så här svårt att acceptera det. 
 

RSS 2.0